Sponsor jij een zonnepaneel?

Ik fiets natuurlijk met de zon! Vlak voordat die opkomt, sta ik al ergens in een weiland om hem te begroeten. Overdag, als ik aan het fietsen ben en mijn bedstede weer ‘ingeklapt’ is, dan heb ik aan de bovenzijde een zonnepaneel liggen. Essentieel onderdeel, want wil ik schrijven en m’n filmpjes maken, dan moet ik de boel wel kunnen opladen. (Iemand riep nog: “Neem een dynamo”, maar dat vraagt volgens mij om wat extra trapwerk.) Hoe het ook zij: Oebele gaat het allemaal voor me monteren. Sponsor jij mijn zonnepaneel? Daar ben ik je duurzaam dankbaar voor. (En dat is: heel lang.)

Tegenprestatie

Sponsor jij het zonnepaneel?  Nou, kom dan deze zomer vooral even van de zon genieten in mijn kleine paradijs! Ik nodig je uit een lang weekend in mijn huisje in Friesland aan het water te komen logeren. Je stapt de deur uit en je kunt een bommetje doen in de vaart. Daar wil ik overigens graag foto’s / filmpjes van ontvangen 😉 (Ik heb nog zó gezegd: DOE EEN BOMMETJE!) Laat me in je betalingsbericht weten in welk weekend je hier graag wilt zijn, dan neem ik daarover op een later moment contact met je op! Super dank voor je bijdrage!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam sommetje *

Scroll to Top