Eén-op-één Yinsessie

Heb je behoefte aan een yin-sessie, speciaal voor jou alleen? In privésessies is mijn aandacht volledig op jou en jouw proces gericht. Je raakt waar je op dit moment mee bezig bent in je leven en ik begeleid je daarin. Dat doe ik intuïtief, dus geen sessie is hetzelfde. Ik voel aan wat je nodig hebt in het moment. Het is een uur naar binnen keren, voelen en stilte creëren. In die stilte neem ik je mee. Soms maak ik muziek, of zing ik voor je ~ wat er maar binnenkomt, het is voor jou.

Een individuele Yinsessie van Mika is voor mij een zeer meditatieve, ontspannende en leerzame ‘ont-moeting’. Haar begeleiding is een combinatie van professionaliteit en vakmanschap, persoonlijke aandacht en gastvrijheid. Een echte aanrader!

Pim

Trainer & Coach in het onderwijs
Scroll to Top