Yin, ademwerk, dans & muziek

Met Martin en Mika

Dit is een dag om helemaal naar binnen te keren en in contact te komen met wat er aanwezig is in jou. Wat dat ook is: het mag er zijn. Sterker: je krijgt de ruimte om het aan het licht te brengen. Mijn prachtige man Martin Kuipers is ademcoach en muzikant en samen begeleiden we je op deze dag. 

Een dag van zelfheling

We brengen deze dagen bij Pacha Mama. Dit is een aangename en veilige plek om dichter bij jezelf te komen. Misschien vind je het spannend om dat in een groep te doen, maar het is juisthet groepsproces ~ de verbinding ~ die ervoor zorgt dat iets kan loskomen. Je hebt spiegels nodig om jezelf te kunnen zien. Vertrouw erop dat je hier met zielen samenkomt die daar zijn om elkaar te helpen.

Yin yoga brengt je naar binnen en maakt ruimte in lichaam, geest en ziel. Martins muziek zorgt ervoor dat er stroming ontstaat; laat je gewoon maar meevoeren. Tijdens de yin yoga, waarbij je langer in houdingen blijft, zingen Martin en Mika voor je. Met de ademsessie creëer je openheid, los je blokkades op (waarvan je soms niet wist dat ze er zaten.) De dans maakt uiteindelijk dat je alles doorleeft, mag laten stromen en loslaten. Jezelf bevrijden en vrijer maken! 

Spiritueel Centrum Pacha Mama, Lekkum

Yin, Adem, Dans & Muziek meemaken?

Neem contact met ons op als je meer wilt weten,
en kijk in de agenda wanneer het eerstvolgende evenement is!

Scroll to Top