My Soulbrother

Martin viel in 2017 uit de hemel. Ik had hem benaderd om te kijken of hij zijn mooie muziek wilde delen om het onder mijn meditaties te zetten. “Misschien kunnen we samen eens de horizon verkennen?” Dat die ene zin zou leiden tot een leven samen waarin we elke dag de horizon breder zien worden, daar had ik me op dat moment geen voorstelling van kunnen maken. We ontmoetten elkaar pas echt in de dans: Ecstatic Dance in Groningen. Daar spraken wij zonder woorden en herkenden we elkaar uit vele vorige levens.

Jij en ik Martin…

Jij en ik.

Samen.

Yin yoga ~ Adem ~ Muziek ~ Liefde & Leven

Samen hebben we iets te doen hier op deze Aarde, dat hebben we vanaf onze eerste ontmoeting allebei sterk gevoeld. Dat het in zo’n razend tempo vorm zou krijgen, wisten we ook niet. Wat ik wel weet is dat ik het maar met één man zou willen, en dat is met jou Martin. My soulbrother. Door jou groei ik, met jou LEEF ik. Ik lief je!

Scroll to Top