DansMarieke

Het leven als een dans

Dansen maakt het leven zoveel leuker!

Een oude pick-up had ik als tienjarige in mijn kamer staan. Daarop de platen van mijn vader: Hair (Let the sun shine in!), CCR (I wanna know, have you ever seen the rain, coming down on a sunny day), Melanie (Lay down), Janis Joplin (Me and Bobby McGee), Fleetwood Mac (Don’t Stop Thinking about Tomorrow!)…

Ik danste tot ik erbij neerviel! (En pap sorry, ja, ik heb toch stiekem je platen gespeeld… maar echt: heeellll voorzichtig!) Op de hockeyclub tijdens feesten kon je me maar op 1 plek vinden: dansvloer. Toen ik serveerster was bij Strandpaviljoen Ballum op Ameland, gooide ik na mijn avonddienst de tafels opzij om in die grote ruimte te dansen! Dat ging later natuurlijk tot diep in de nacht door in Hotel Nobel, uiteindelijk dansend op de biljarttafel. Me and Bobby McGee!

Dans is deel van mijn leven. De muziek van toen zit in mijn hart. Nu is er nieuwe muziek in mijn leven gekomen. Met mijn man als Ecstatic Dance DJ gaat er een wereld voor me open en ik dans in huis, op de steiger en in het weiland. EN: elke maand bij Ecstatic Dance in Leeuwarden, een fantastische dansavond die we met ons team organiseren!

Kom een keer dansen in Leeuwarden!

Lees meer over Ecstatic Dance

Laat je twee uur lang meevoeren in een muzikale reis, om daarna te weer landen en te voelen dat je geland bent in jezelf.

Scroll to Top